21 t/m 25 januari 2025 – NOT in Jaarbeurs, Utrecht

Programma

Keynotes en presentaties

Ook tijdens NOT 2025 is er weer een boeiend en inspirerend programma bomvol leerzame, interessante en inspirerende keynotes en presentaties. En… we kunnen alvast verklappen dat wegens groot succes ook het EdTech College, waar alles draait om onderwijstechnologie, weer een plek krijgt op de beursvloer.

De volgende NOT is van 21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs, Utrecht. Meld je aan voor gratis toegang.

Registreer voor gratis toegang
Karim Amghar - dagvoorzitter NOT Mainstage 2025

Nieuw: NOT Mainstage

Inspirerende sprekers en bestuurders zoals Micael Hermansson (leerkracht en bedenker onderwijsmethode Grej of the day), Louise Elffers (voorzitter van de Onderwijsraad) en Barend Last (schrijver, docent en onderwijsmaker) delen hun kennis en visie over uiteenlopende thema’s, die zorgvuldig zijn geselecteerd door de NOT-programmacommissie. Dagvoorzitter Karim Amghar – bekend schrijver, programmamaker én docent –  voelt hen aan de tand. Kom ook; laat je bijpraten en verbreed je kennis.

De dagelijks wisselende hoofdthema’s zijn:

Dinsdag 21 januari – Diversiteit, gelijkheid en inclusie
Woensdag 22 januari – Burgerschap
Donderdag 23 januari – Vakmanschap
Vrijdag 24 januari – Gezond en veilig onderwijs
Zaterdag 25 januari – Kwaliteit en ontwikkeling

Thema's NOT Mainstage
Nieuw: NOT Mainstage

EdTech College keert terug

Wat was het EdTech College een groot succes tijdens de vorige editie! Uiteraard keert dit theater dan ook terug op de beursvloer. Neem plaats en laat je onder leiding van dagvoorzitter Floor Doppen – politiek redacteur en podcastmaker – bijpraten over de digitale transformatie in het onderwijs en de nieuwste educatieve technologieën. In het EdTech College is er volop aandacht voor:

  • AI
  • Digitale vaardigheid
  • Technologische innovaties
  • Vakmanschap
  • Informatiebeveiliging en privacy

Het EdTech College is powered by IPON (Innovatie Platform Onderwijs en ICT Nederland).

Nieuw: Mind Space Lounge op de NOT 2025

Nieuw: Mind Space Lounge

MindUs, Gezonde Generatie en Gezonde School nodigen je uit in deze nieuwe informatieve en inspirerende lounge, dé plek waar het mentale welbevinden van leerlingen centraal staat. Op het Dialoog podium komen maatschappelijke issues die spelen in de klas aan bod, zoals omgaan met prestatiedruk. Ook kun je kleinschalige, interactieve workshops bijwonen over thema’s als ‘verbinding in de klas’, ‘hoe maak je jongeren weerbaar’ of over ‘structureel en schoolbreed aan welbevinden’. Ook laten we zien hoe muziek en theater kunnen bijdragen aan welbevinden en beantwoorden diverse experts graag je vragen over werken aan welbevinden op school.

Tot ziens in de Mind Space Lounge tussen hal 11 en 12!

NOT Innovatie Award

NOT Innovatie Award 2025

Op de eerste beursdag van de NOT worden de winnaars bekend gemaakt van de NOT Innovatie Awards. Welk producten en/of diensten gaan er dit jaar met de Juryprijs of Publieksprijs vandoor? Bekijk de inzendingen die meedingen naar één van de felbegeerde awards.

Bekijk inzendingen

Sfeerimpressie NOT 2023

Wie bezoeken de NOT?

VVN Minecraft Verkeerseducatie van Veilig Verkeer Nederland - winnaar juryprijs 2023 - sector primair onderwijs en sector speciaal onderwijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT)? Dat kan! Zodra wij updates hebben over het event sturen we je die graag toe! Schrijf je snel in.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de nieuwsbrief van de NOT. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Partners