21 t/m 25 januari 2025

Programmacommissie

Wat zeggen de leden van de programmacommissie over NOT 2025?

Annet Kil, voorzitter College van Bestuur Gooise Scholen Federatie en lid programmacommissie NOT 2025

Annet Kil

Voorzitter College van Bestuur Gooise Scholen Federatie

“Jongeren lijden aan FOMO (fear of missing out), de angst dat hen iets belangrijks ontgaat, op de socials of in het echte leven. Ik denk dat NOT 2025 een FOMO-ding is voor onderwijs– en kinderopvangprofessionals. Als je achteraf hoort wat je allemaal gemist hebt, dan baal je dat je niet geweest bent. De NOT heeft zich van onderwijsbeurs doorontwikkeld naar een breed podium voor kennisdeling voor iedereen in onderwijs– en kinderopvangland. Met een bezoek aan NOT 2025 verrijk je jezelf. Dat vind ik een enorm cadeau.

Andrew Niemeijer, voorzitter Stichting Leraar van het Jaar en leraar Engels OSG West-Friesland en lid programmacommissie NOT 2025

Andrew Niemeijer

Voorzitter Stichting Leraar van het Jaar en leraar Engels OSG West-Friesland

Gun jezelf een bezoek aan NOT 2025. Van tevoren kun je het programma helemaal op jouw wensen uitstippelen, als een studiedag op maat. NOT 2025 is zoveel meer dan een beursvloer. Al die vakmensen en deskundige sprekers bij elkaar, doe er je voordeel mee! Het kost je slechts één dag en een treinreis. NOT 2025 is niet alleen interessant voor de startende leraar, maar juist ook van grote waarde als je al twintig jaar lesgeeft. De ontmoetingen tijdens NOT 2025 kunnen je volop nieuwe inzichten brengen. En natuurlijk zijn er ook weer veel Leraren van het Jaar present.”

Freddie Weima, voorzitter PO-Raad en lid programmacommissie NOT 2025

Freddie Weima

Voorzitter VO-raad

Goed onderwijs en goede kinderopvang zijn ontzettend belangrijk voor onze samenleving nu en in de toekomst. We kunnen dat niet vaak genoeg benadrukken. Tijdens NOT 2025 laten we ons grote hart voor het onderwijs spreken.”

Tamar van Gelder, voorzitter AOb en lid programmacommissie NOT 2025

Tamar van Gelder

Voorzitter AOb

“De NOT is dé plek waar alle partijen in en rond het onderwijs en de kinderopvang bij elkaar komen. De AOb is erbij en zichtbaar voor de mensen die al lid zijn én de NOT biedt ons de kans nieuwe mensen aan ons te binden.  
NOT 2025 vertegenwoordigt het brede spectrum van vakmanschap. Van opleiding tot het onderhouden van je vakgebied. Van het uitwisselen van innovaties in de wetenschap tot wat er in de praktijk gebeurt. Professionalisering gaat over opleiding, bij- en nascholing, maar ook over intercollegiaal contact. Daar is NOT 2025 het uitgelezen moment voor. Stap even uit je dagelijkse hectiek en je eigen schoolbubbel en kom inspiratie opdoen.

Henk Hagoort, voorzitter VO-raad, lid programmacommissie NOT 2025

Henk Hagoort

Voorzitter VO-raad

NOT 2025 is dé gelegenheid om in één dag ontzettend veel inspiratie op te doen en tal van onderwijs– en kinderopvangprofessionals uit het hele land te ontmoeten. Zoveel kennis, kunde en inspiratie bijeen, dat mag je gewoon niet missen! Medewerkers en leden van de VO-raad zullen daarom ook zeker in groten getale aanwezig zijn.”

Paul Baan, oprichter Klassewerkplek en lid programmacommissie NOT 2025

Paul Baan

Oprichter Klassewerkplek

“We gaan laten zien dat het wél kan: die hoogopgeleide professional behouden voor het onderwijs. Er zijn ook scholen in ons land die geen lerarentekort kennen. Op NOT 2025 kom je te weten hoe deze scholen omgaan met hun professionals. Andere scholen kunnen daar misschien van leren. Ook verwacht ik dat collegas hun inzichten delen over wat je op allerlei niveaus kunt doen om de tekorten te bestrijden. Bovendien verheug ik me op de speciale tour die NOT 2025 dagelijks organiseert voor mensen die erover denken de stap naar het onderwijs of de kinderopvang te maken.

Danielle Woestenberg / voorzitter CNV Onderwijs- lid programmacommissie NOT 2025

Daniëlle Woestenberg

Voorzitter CNV Onderwijs

De NOT 2025 is dé plek om je te laten inspireren door collega’s en andere experts. Ik hoop dan ook vurig dat zoveel mogelijk studenten en werknemers uit het funderend onderwijs, BSO en de kinderopvang kans zien om de NOT te bezoeken. Dat geldt zeker ook voor klassenassistenten, onderwijsassistenten en andere onderwijsondersteuners. Zij zijn de onmisbare steunpilaren op school. We kijken bij CNV uit naar een leuk en leerzaam moment met jou en je collega’s op NOT 2025. Of het nu gaat over cao’s, werk-privébalans of regie op je loopbaan: weet dat je ook hiervoor bij de NOT aan het juiste adres bent!”